منوی دسترسی
چرا هوش هیجانی برای کودک دوزبانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است؟

اهمیت هوش هیجانی در کودکان دوزبانه

اهمیت هوش هیجانی در کودکان دوزبانه

علم روانشناسی روز می گوید که هوش هیجانی برای کودکان دوزبانه و سایر کودکان در طول مسیر رشد و زندگی بسیار مهم و حیاتی می باشد. اما دلیل این اهمیت را دراین مقاله بررسی می کنیم.

اهمیت هوش هیجانی در کودکان دوزبانه

اگر شما به عنوان والدین فرزندانتان می‌خواهید که آن ها به شادی و یا موفقیت‌هایی در زندگی دست یابند باید بدانید که در این مسیر، هوش هیجانی برای کودک دوزبانه شما کارآمدتر از هوش شناختی است.هوش هیجانی برای ساخت روابط قوی‌تر، موفقیت در کار و دست‌یابی به زندگی حرفه‌ای و اهداف شخصی به کمک کودک دوزبانه شما می آید.

همانطور که قبلا راجع به مشخصات هوش هیجانی مفصلا بحث نموده بودیم باید بدانید ،هوش هیجانی (EQ) توانایی شناسایی، استفاده، درک و مدیریت احساسات به روش‌های مثبت برای کاهش استرس. برقراری ارتباط موثر، همدردی با دیگران، غلبه بر چالش‌ها و خنثی کردن تعارضات است. هوش هیجانی میتواند بسیاری از جنبه‌های مختلف زندگی روزمره کودک دوزبانه شما را مانند: طوری که رفتار می‌کنید و برقراری رابطه با دیگران را در برگیرد.

اگر کودک دوزبانه شما از هوش هیجانی بالایی برخوردار باشد می‌تواند حالت عاطفی خود و دیگران را به خوبی بشناسد و در تعامل با دیگران آنها را به سمت خود جلب کند. کودکان دوزبانه شما می‌توانند این درک احساسات را در ارتباط با مردم در رسیدن به موفقیت بیشتر در محل کار و زندگی رضایت بخش‌تر استفاده کنند.

اهمیت هوش هیجانی

هوش هیجانی شامل چهار ویژگی است:

  • خود آگاهی: کودک دوزبانه شما احساسات خود و اینکه چگونه آنها بر افکار و رفتار او تأثیر می‌گذارد. و نقاط ضعف و قوت و اعتماد به نفس خود را می شناسد.
  • خود مدیریتی:کودک دوزبانه شما قادر به کنترل احساسات و رفتارهای تکانشی. مدیریت احساسات خود در راه‌های سالم از طریق پیروی از تعهدات و انطباق با شرایط در حال تغییر است.
  • آگاهی اجتماعی:کودکان دوزبانه شما می‌توانند احساسات، نیازها و نگرانی‌های افراد دیگر را درک کنند. و در نشانه‌های عاطفی، احساس راحتی اجتماعی بهتر عمل کنند و یا قدرت تشخیص پویایی یک گروه را داشته باشند.
  • مدیریت ارتباط: دانستن چگونگی توسعه روابط، حفظ آن، ارتباطات واضح و الهام بخش و اینکه چگونه در یک تیم کار کنند. و دیگران را تحت تأثیر قرار دهند و تعارضات را مدیریت کنند.

همانطور که می‌دانید، کسی که به بیشترین موفقیت‌ها در زندگی دست یافته است، جز موفق ترین افراد نیست؛ شما احتمالاً افرادی را که دارای تحصیلات دانشگاهی درخشانی هستند و به لحاظ اجتماعی نالایق و ناموفق هستند را می‌شناسید.

هوش ذهنی (IQ) برای موفقیت کودکان دوزبانه شما در زندگی کافی نیست. بله ممکن است که هوش ذهنی برای رفتن به دانشگاه به کودک دوزبانه شما کمک کند. اما این هوش هیجانی است که به او کمک خواهد کرد که استرس و احساسات خود را برای مواجهه با امتحانات خود کنترل کند. در نتیجه هوش هیجانی برای موفقیت و داشتن حس خوب در زندگی بسیار لازم و ضروریست از این رو شما به عنوان والدین با بالا بردن آگاهی خود در این زمینه باید هوش هیجانی فرزندان خود را تقویت نموده و آن ها را در مسیر رشد و موفقیت همراهی نمایید.

نظرات

Captcha
بازگشت به بالا